Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ορκωμοσία στη Ζαχάρω - Προβλήματα στην Αντιπολίτευση

Η ορκωμοσία των δημοτικών αρχών του Δήμου Ζαχάρως θα γίνει σήμερα Τετάρτη 27-8-2014, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου και ώρα 19.00΄, όπως ορίζει η πρόσκληση από τον εκλεγέντα Δήμαρχο κύριο Πανταζή Χρονόπουλο.
Η συνεδρίαση είναι δημόσια και αναμένεται να παραβρεθεί πλήθος συμπολιτών από τη Ζαχάρω και την περιφέρεια του Δήμου.

Η διεξαγωγή αυτής της συνεδρίασης γεννά πρόσθετα προβλήματα στην παράταξη του κυρίου Αλεξανδρόπουλου, με κορυφαίο, το δίλημμα της συμμετοχής στην ορκωμοσία ή της αποχής.
Το δίλημμα που μοιάζει με αδιέξοδο, μπορεί να συγκριθεί μόνο με την παροιμία "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα" και είναι φυσικό επακόλουθο της τακτικής των ηγετικών στελεχών αυτής της παράταξης.

Είναι γνωστό, σε όλους σχεδόν τους δημότες, ότι το τρίμηνο διάστημα που μεσολάβησε από τις δημοτικές εκλογές έως σήμερα, σημαδεύτηκε από διαδοχικές και πεισματικές ενέργειες με στόχο την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος.
Η υπερβολή και το πείσμα, είχαν ως επακόλουθο διάφορες προφητείες και φαντασιώσεις περί δικαστικών αποφάσεων, τις οποίες διατυμπάνιζαν μερικοί θερμοκέφαλοι και αναστάτωναν τους δημότες σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η τελευταία προφητεία κυκλοφόρησε την Κυριακή σε όλα τα καφενεία της Ζαχάρως και "μάντευε" την έκδοση της δικαστικής απόφασης την περασμένη Δευτέρα.
Οι γνωστοί θερμοκέφαλοι έδωσαν στην προφητεία "σάρκα και οστά" και διατύπωναν δημοσίως την φαντασίωσή τους, σαν δεδομένη και γνωστοποιημένη δικαστική απόφαση.

Χαρακτηριστικό του κλήματος των διαδοχικών ενεργειών είναι και το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτη".

Πρώτη Τρίτη 26 Αυγούστου 2014
" Έμειναν αμανάτι…
Στα …κρύα του λουτρού έμειναν χθες τα στελέχη της
παράταξης "ΝΕΔΑ" του δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας που
συγκεντρώθηκαν στον Πύργο, για την έκδοση της από-
φασης στην ένσταση που υπέβαλε ο επικεφαλής της
Κώστας Αλεξανδρόπουλος, σχετικά με την υποψηφιότη-
τα του Πανταζή Χρονόπουλου. 
Παρά την προσδοκία που υπήρξε για την έκδοση της α-
πόφασης, ούτε και χθες δεν υπήρξε αποτέλεσμα, με συ-
νέπεια να αρχίσουν οι …μουρμούρες αναφορικά με την
εγκυρότητα της ενημέρωσης του συνδυασμού που μειο-
ψήφισε στις πρόσφατες εκλογές."

46 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ζητήστε ευθύνες από τον "Ανώνυμος" (τον δικηγόρο) που έκανε την τελευταία πρόβλεψη για την έκδοση της δικαστικής απόφασης:

      Αυτά τα έλεγε χθες, μετά την ορκωμοσία

      "Η απόφαση θα ανακοινωθεί αυριο πέμπτη από την ίδια την δικαστή."

      Σήμερα τι έχει να πει;;; Μήπως αύριο Παρασκευή;;; (αν το πάμε έτσι κάποια μέρα θα πέσει μέσα) ΩΡΑΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ σαν τον κοκκινοπαντόφλα!!!

      Διαγραφή
  2. Κόκκορα προφανώς έχεις περιέλθει σε ένα διανοητικό ανακάτεμα όσον αφορά τα δημοτικά πράγματα.
    Τι σχέση έχει η ορκωμοσία με την έκδοση της δικαστικής απόφασης?
    Η ορκωμοσία,που αποτελεί ένα ακόμη σόου του Πανταζή σε ένα ντελίριο εξευτελισμού των θεσμών,μπορούσε να γίνει οποτεδήποτε και ο Αλεξανδρόπουλος είναι υποχρεωμένος να παραστεί και θα παραστεί.
    Εξάλλου είναι και η τελευταία πραξη του θεάτρου σκιών που εκτυλισσεται στη Ζαχάρω αφού η δικαστική απόφαση που θα εκδοθεί αύριο πέμπτη θα θέσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τουλάχιστον τον πρωταγωνιστή. (καραγκιόζη) σε πρώτη φάση.Παιζεται η τύχη των υπολοίπων ηθοποιών του θεατρου (χατζηβατηδες,βεληγκέκηδες κλπ) οι οποίοι αν όχι αύριο τουλάχιστον εντός δύο μηνών θα διαλυθουν εις τα εξ ων συνετέθησαν απο το ΣτΕ.
    Μη κομπάζεις λοιπόν για το σημερινό σόου.
    Η απόφαση θα ανακοινωθεί αυριο πέμπτη από την ίδια την δικαστή.Ενας λογικός άνθρωπος που είναι σίγουρος ότι η δικαστική απόφαση θα είναι υπερ του θα περίμενε πρώτα να εκδοθεί η απόφαση και θα έκανε την ορκωμοσία την κυριακή,θριαμβευτής,αφούι αρκούν 48 ωρες για την πρόσκληση της ορκωμοσίας.Γιατί λοιπόν βιάζεται να κάνει την ορκωμοσία μια ημέρα πριν την απόφαση?Η μήπως πιστεύεις ότι ο Πανταζής δεν γνωρίζει ότι η απόφαση θα βγεί αύριο?
    Απλά βιάζεται να προλάβει για δύο λόγους.
    1.Για να διατυμπανίζει αύριο ότι η δικαιοσύνη κυνηγάει έναν εκλεγμένο και ορκισμένο δήμαρχο (αφού πρώτα την εξαπατησε υπογράφοντας ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι έκπτωτος) και
    2.Για να υποχρεώσει τον Αλεξανδρόπουλο να παραστεί στην ορκωμοσία που θα κάνει αυτός.Στα @@@δια του Αλεξανδρόπουλου αν την ορκωμοσία την κανει ο Πανταζής.Απλά θα είναι στην ορκωμοσία και θα γελάει με τον πρωταγωνιστή του θεάτρου σκιών.χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλέντια όρε γλέντια! Όπα-όπα μπαμπάκο! Κάνε ένα μαγικό να γίνει το κύριο Αλεξανδρόπουλο βεζίρη για να ησυχάσουμε. Πολύ φασαλία έχει όξω! Όλα τα ανθρώπια ψάχνουν το απόφαση και σηκώνουν πολύ σκόνη. Όπα-όπα μπαμπάκο!

      Διαγραφή
    2. Εχεις μάθει καλά το ρόλο σου,βλέπω.Κολλητήρι όνομα και πράγμα.
      Κολλητήρι σαν καραγκιόζης που είσαι αλλά και κολλητήρι του Πανταζή μήπως και σου πετάξει κανένα κόκκαλο.χαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Είπες αύριο Πέμπτη;;; Για να σε δούμε ρε "Μάντη"! Από αυτά που βλέπουν όλοι γύρο σου θα πρέπει να είσαι μάλλον ο εμπνευστής και ο καθοδηγητής σε όλες τις προφητείες. Αφού με τόσα και τόσα δεν έβαλες μυαλό ...συνέχισε να κατρακυλάς, ...που ξέρεις;;; μπορεί να βρεις το καπάκι σου (...μεγάλε τέντζερη)

      Διαγραφή
    4. Μπαμπάκο είπε κόκκαλο το κύριο Ντικηγόρο. Να μαρτυρήσω πως το Πανταζή έχει δύο ευρώ, μας δίνει το ένα. Να πω και το άλλο καλό. Εμείς δεν ζητάμε κι εκείνος μας δίνει. Σαν να ζηλεύει το Ντικηγόρο. Εσύ Ντικηγόρο μόνο χαλβά, εμείς πασάδες χοχοχοχοχοχο

      Διαγραφή
    5. Σήμερα Πέμπτη! Πού είναι η απόφαση που πρόβλεψες;

      Διαγραφή
  3. Οι εκλογές κρίνονται στην κάλπη, με την προϋπόθεση βέβαια ότι οι συνδυασμοί αλλά και οι εκλογείς έφτασαν σ' αυτήν και έκαναν την επιλογή τους, με όρους τήρησης της νομιμότητας και των κανόνων διεξαγωγής των εκλογών. Η κάλπη δεν είναι πλυντήριο που ξεβρωμάει τους πάντες και τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιάζεται ο κύριος Γιάννης και σκοντάφτει ...και κυρίως μη λέει τις λέξεις "πλυντήριο" και "ξεβρωμάει" γιατί έχουν ...μεγάλη ουρά που φτάνει στο χειμώνα του 2007 ...τότε που μας χάλασες κύριε Γιάννη την εικόνα με τη βοήθεια....

      Διαγραφή
    2. Η κάλπη είναι ανώτερη από όλα τα δικαστήρια. Στα πολύ παλαιά δικαστήρια ψήφιζε η φυλή ή η φάρα ή η οικογένεια, για όλες τις ποινές. Αυτές οι κοινότητες με τον ίδιο τρόπο αποφάσιζαν τα πάντα. Όλοι οι νόμοι βασίσθηκαν σε αυτά τα προπλάσματα, στα ήθη και στα έθιμα. Στα θέματα λοιπόν των εκλογών, οι σημερινοί δικαστές, λαμβάνουν υπόψιν τους σοβαρά και με ευλάβεια, τη λαϊκή βούληση. Η κάλπη λοιπόν ξεπλένει τους πάντες και τα πάντα, όπως τα ποτάμια....

      Διαγραφή
    3. Οι δικαστές λαμβανουν υπόψιν τους σοβαρά και με ευλαβεια τη λαική βούληση,όταν αυτή η βούληση στηρίζεται σε κανόνες.που έχει θεσπίσει ο ίδιος ο λαός.Οι κανόνες λοιπόν που θεσπίσθηκαν με λαική εντολή μέσω των αντιπροσώπων του λαού,θέλουν τον έκπτωτο να μη μπορεί να είναι υποψήφιος.Οι κανόνες που θέσπισε ο λαός τιμωρεί την εξαπάτηση τόσο του λαού όσο και των δικαστηρίων,Την εξαπάτηση την θεωρεί έγκλημα.Οταν λοιπόν τηρηθούν με θρησκευτική ευλάβεια οι κανόνες που θέσπισε ο λαός (νόμοι) τότε και το δικαστήριο θα λάβει υπόψη του σοβαρά και με ευλάβεια την λαική βούληση,Λαική βούληση που δεν στηρίζεται σε νόμους και σε κανόνες και η λαική βούληση εξάγεται με τη μέθοδο της εξαπάτησης, το δικαστήριο (και σωστά κάνει) την γραφει στα @@@δια του.

      Διαγραφή
    4. Σαν να ασχολείσαι με το Αστικό μου μοιάζεις, δεν πρέπει να έχεις εμπειρία στις υποθέσεις που φτάνουν στα δικαστήρια με θέματα εκλογών. Ποσοστά εκλογών με διαφορά μεγάλη από τον δεύτερο, δεν ακυρώνονται επειδή κάποιος από τους υποψήφιους είχε κάποιο πρόβλημα (και υποτίθεται πως επηρέασε το αποτέλεσμα με έναν μικρό αριθμό ψήφων, που όμως δεν αλλάζει τη διαφορά).
      Επίσης έχω πλήρη γνώση για κάποιες υποθέσεις, που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου μερικοί πολίτες, όμως οι εκλογές δεν ακυρώθηκαν επειδή και πάλι η διαφορά ήταν μεγάλη (μετά την αφαίρεση αυτών των ψήφων) .
      Άκου και κανέναν μεγαλύτερο και όχι μόνο τον Πανάγο.

      Διαγραφή
    5. Θα συμφωνούσα με αυτά που γράφεις αν επρόκειτο για έναν απλο υποψήφιο.Εδώ πρόκειται όμως για τον αρχηγό συνδυασμού.Είναι αυτός που καταρτίζει τον συνδυασμό.Είναι αυτός που καλεί τους υποψηφίους να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του,Δεν πρόκειται για επηρεασμό του αποτελέσματος με ένα μικρό αριθμό ψήφων αλλά με το σύνολο των ψήφων,αφού ο αρχηγός του συνδυασμού έλκει τις ψήφους όλων των υποψηφίων.Για αυτό και στον αρχηγό του συνδυασμού δεν βάζουμε σταυρό.
      Αν το δικαστήριο κρίνει άκυρη την υποψηφιότητα του Πανταζη γιατί υπέβαλε ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι έκπτωτος,τότε αυτόματα ακυρώνονται και όλες οι ενέργειες που έκανε σαν υποψήφιος.Και μέσα στις ενέργειες αυτές είναι και η κατάρτιση του συνδυασμού,Σύμφωνα με τον αστικό κώδικα η ψευδή υπεύθυνη δηλωση είναι άκυρη καθώς και ολές οι πράξεις που διενεργήθηκαν εξαιτίας αυτής της δήλωσης.
      Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για αυτό και τη σωστή απόφαση θα την πάρει το ΣτΕ,Η αυριανή απόφαση απλά θα ακυρώσει μόνο τον Πανταζή,
      Και να ξέρεις κάτι.Δεν ακούω τον Πανάγο.Είναι πολύ λίγος για εμένα.

      Διαγραφή
    6. Κάνεις ένα λάθος, εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν το αποκάλυψα επειδή θα είχες χρόνο να σκεφτείς ...άλλα κόλπα. Ο Πανταζής δεν έχει κάνει ψευδή δήλωση. Δεν θα σου αποκαλύψω τη διατύπωση της δήλωσης, αλλά την "ψευδή δήλωση" μην την επικαλεσθείς άλλη φορά.

      Διαγραφή
    7. Η εγκύκλιος 14 ΥΠΕΣ για την διενέργεια των δημοτικών εκλογών αναφέρει ρητα το περιεχόμενο της υπευθυνης δήλωσης των υποψηφίων,Μεταξύ των άλλων αναφέρει:
      • ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό τους τα κωλύματα εκλογιμότητας του άρθρου 14 του ν. 3852/ 2010.
      Αυτή η προυπόθεση ενδιαφέρει το δικαστήριο για την ανακήρυξη ενός υποψηφίου,γιατί αν συνέτρεχαν τα κωλύματα εκλογιμότητας του άρθρου 14 δεν θα τον ανακήρυτε ως υποψήφιο.
      Στην υπεύθυνη δήλωση μπορεί να διατυπώσει ότι θέλει,ακόμη και να γραψει την ιστορία της ζωής του ,αλλά πρέπει να προκύπτει ότι δεν συντρέχουν τα κωλύματα του άρθρου 14 .Για να ανακηρυχθεί λοιπόν ως υποψήφιος προεκυψε από την υπέυθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχουν τα κωλύματα του άρθρου 14.Πράγμα ψευδές γιατί κατά την υποβολή των δικαιολογητικών ήταν έκπτωτος (κώλυμα του άρθρου 14) και με τη βούλα του ΣτΕ που πρόσφατα απέρριψε ως αβάσιμη την αίτησή του να ακυρωθεί η απόφαση του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου με την οποία αποφασίστηκε η έκπτωσή του από το αξίωμα δημάρχου θεωρώντας ότι έβλαψε οικονομικά το δήμο με το ποσο των 21.120 ευρώ.
      Δεν γνωρίζω φίλε μου το περιεχόμενο της υπέυθυνης δηλωσης αλλά εφόσον ανακηρύχθηκε ως υποψήφιος προέκυψε ότι δεν συνέτρεχαν στο πρόσωπο του τα κωλύματα εκλογιμότητας του άρθρου 14,επομένως ψευδή δήλωση ως προς το στοιχείο εκλογιμότητας.Γνώριζε την απόφαση του ΣτΕ,γνώριζε ότι ήταν έκπτωτος άρα δεν έπρεπε να είναι υποψήφιος γιατί δεν μπορούσε να εκλεγεί.Αρα εδώ κάποιους παραπλάνησε.Και το δικαστήριο και το λαό.

      Διαγραφή
    8. Αυτό ακριβώς είναι το νέο και διαφορετικό σημείο της ανακήρυξης, της νέας θητείας, της νέας απάντησης από τον ΓΓ, της πιθανώς νέας απόφασης του ΣΤΕ, αν γίνει προσφυγή. Άλλη θητεία, άλλο νομικό πλαίσιο....
      Για την υπεύθυνη δήλωση θα αλλάξεις γνώμη, όταν φτάσει στα χέρια σου.

      Διαγραφή
    9. Ζητήστε ευθύνες από τον "Ανώνυμος" (τον δικηγόρο) που έκανε την τελευταία πρόβλεψη για την έκδοση της δικαστικής απόφασης:

      Αυτά τα έλεγε χθες, μετά την ορκωμοσία

      "Η απόφαση θα ανακοινωθεί αυριο πέμπτη από την ίδια την δικαστή."

      Σήμερα τι έχει να πει;;; Μήπως αύριο Παρασκευή;;; (αν το πάμε έτσι κάποια μέρα θα πέσει μέσα).

      ΩΡΑΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ σαν τον κοκκινοπαντόφλα!!!

      Διαγραφή
  4. βαλε το ονοματακι σου και πες συγκεκριμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς το ξέρεις πως θα ακυρώσει μόνο τον Πανταζή;Εάν ακυρώσει την πραξη που ανακήρυξε ως υποψήφιο τον συνδυασμό του Πανταζή δεν θα είναι σωστή η απόφαση του τριμελούς πρωτοδικείου;
    Αυτή φίλε μου θα είναι η σωστή απόφαση!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχνα το. Δεν θα ακυρώσει τίποτα. Είναι λάθος ο συλλογισμός. Αν τον σκεφτείς καλά οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
    2. Η σωστή απόφαση θα είναι αυτή που έγραψε παραπάνω ο φίλος.Να ακυρώσει την πράξη που ανακήρυξε τον συνδυασμό του Πανταζή,Αλλά αυτό δεν θα γίνει τουλάχιστον απο αυτό το δικαστήριο.Μπορεί όμως να το κάνει το ΣτΕ.
      Οτι δεν θα ακυρώσει τίποτε όμως κάνεις μεγαλο λάθος.Τουλάχιστον η εκλογή του Πανταζή πρέπει να ακυρωθεί,γιατί αν δεν ακυρωθεί τότε ακυρώνεται αυτόματα η απόφαση 788/2014 απόφαση του ΣτΕ που απέρριψε την αιτηση του.Επομένως ο Πανταζής δεν ήταν έκπτωτος σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου,αν παρει αυτή την απόφαση και δεν τον ακυρώσει.Επομένως το ΣτΕ έλεγε μαλακίες.

      Διαγραφή
    3. Πάρε υπόψιν σου αυτό: Το ΣΤΕ αποφάνθηκε για προγενέστερη θητεία με διαφορετικό νομικό πλαίσιο. Σήμερα η ίδια σύνθεση του ΣΤΕ, για την τρέχουσα θητεία, θα έβγαζε διαφορετική απόφαση αλλά και πάλι εξ ίσου τεκμηριωμένη.

      Διαγραφή
    4. To ΣτΕ αποφανθηκε για την παρούσα θητεία μέχρι δηλαδη 31/8/2014.Ερμηνεύεις λάθος.Δεν έχει σημασία πότε έγινε το αδίκημα αλλά πότε κατέστη εκπτωτος.Εκπτωτος έγινε την παρούσα δημοτική περίοδο.Και το ΣτΕ αυτό επιβεβαίωσε με την απόρριψη της αίτησης του,Οτι την παρούσα δημοτική περίοδο είσαι έκπτωτος.Επομένως σύμφωνα με τον Ν.3852 την επόμενη της έκπτωσης δημοτική περίοδο έχει κώλυμα εκλογιμότητας.Δεν συνεχίζεται η έκπτωση την περίοδο που αρχίζει την 1/9.2014 αλλά δεν μπορεί να εκλεγει για αυτη την περίοδο.Ερμηνευσε σωστά.Μην ερμηνεύεις σύμφωνα με το συμφέρον αλλά σύμφωνα με την λογική του νόμου και την κοινή λογική,

      Διαγραφή
  6. α ρε κοκκορα τους αναστάτωσες παλι και αρχισαν να χτυπιονται οι δικηγοροι μεταξυ τους!!!!α ρε κλημαντιρακο μικρε δεν εχεις βαλει μυαλο ακομα!!!σταματα να γραφεις τουλάχιστον σαν ανώνυμος και βαλε το ονοματακι σου όπως λεει και το φιλαρακι σου ο κοκκινοσκουφίτσας!!!αληθεια τον ψάχναμε χθες να τον βρουμε αλλα αφαντη η κοκκινοσκουφιτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κόκκορα δεν ξαναγράφω πλέον στο ιστολόγιο σου,Του έδωσα μεγάλη αξία που δεν του πρέπει.
    Συνεχίστε να γράφετε μόνοι σας σύμφωνα με το επίπεδο που σας αρμόζει.
    Δεν τολμάμε να κάνουμε ένα διάλογο επιπέδου και αμέσως μπαίνουν μέσα τα "τσούκια" και τον γ@@μανε.Μείνε λοιπό με τα τσούκια σου και γραφε μόνο για αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΧΙΖΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΣΟ *ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ* ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ.
    ΜΕΤΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΟΛΗ Η ΖΑΧΑΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ανωνυμε-επωνυμε δικηγορισκε 28 αυγουστου 11.15..μην μας το λες τοσο κλαψιάρικα ότι δεν θα ξαναγραψεις παλι γιατι θα βαλουμε τα κλαματα που θα χασουμε ένα τοσοοοο μεγαλο εγκεφαλο!!!.Σε παρακαλουμε ξαναγραψε,μην στερεις από εμας τους "αδαεις"ενα ν ανθρωπο ¨¨επιπεδου¨¨(τωρα επιπεδου ακριβως μπορει και να μην εισαι,Δαπεδου όμως εισαι σιγουρα!!).Σε παρακαλουμε ξαναγραψε γιατι θα παθουμε καταθλιψη ολοι εμεις οι "βλαχοι".μην μαςστερεις τηνπνευματικη αναταση που μας προσφερεις!!!Ελα ξαναγραψε και θα βαλουμε ρεφενε ολοι εμεις και θα σου παρουμε σοκολατιτσα και γλυφιτζουρια(μην ξεχασεις κιολας το γλυψιμο στον ψυχοαφεντικο σου!!!)Α ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΠΑΛΙΟΝΟΥΜΕΡΟ ΧΑΣΟΔΙΚΗ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  10. Φρενοκομείο "Ελλάς": Έκπτωτος δήμαρχος ορκίζεται ...δήμαρχος!


    zaxaro

    Ο κ. Χρονόπουλος, «δήμαρχος» Ζαχάρως, είχε εκπέσει του αξιώματός του με απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδας μετά από τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για διάφορες παρανομίες που έγιναν με δική του ευθύνη στο Δήμο Ζαχάρως.

    Σιγά όμως που αυτό θα τον εμπόδιζε να υπογράψει ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχει κώλυμα στο πρόσωπό του και να κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές της 18ης Μαΐου και για λίγους ψήφους να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή.

    Σε αυτό το σημείο αρχίζει και ο τραγέλαφος τόσο για το Υπουργείο Εσωτερικών όσο και για το αρμόδιο για τα δικαστήρια υπουργείο Δικαιοσύνης.

    Παρά τις οχλήσεις και τις ενστάσεις δημοτών, το αρμόδιο Πρωτοδικείο τον ανακήρυξε υποψήφιο(!) γνωρίζοντας (αφού είχε στα χέρια του τις καταγγελίες) ότι είναι έκπτωτος και ως εκ τούτου δεν είχε δικαίωμα να είναι υποψήφιος δήμαρχος και να να είναι επικεφαλής συνδυασμού.

    Μετά την ψηφοφορία, κατατέθηκε στο διοικητικό δικαστήριο ένσταση κατά της συμμετοχής του στις εκλογές με αίτημα την εκ νέου έκπτωσή του και την επανάληψη των εκλογών χωρίς τη συμμετοχή του.

    Δυστυχώς μέχρι σήμερα το αρμόδιο δικαστήριο δεν εξέδωσε την απόφασή του, με αποτέλεσμα ο έκπτωτος κ. Χρονόπουλος να καλεί με προσκλήσεις τους δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών για την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής!

    Και μάλλον αυτό ήταν εξ αρχής το σχέδιο του Mr Sugartown, αφού και στην προηγούμενη θητεία του κατά την οποία είχε εκπέσει του δημαρχιακού θώκου, σαν να μην είχε συμβεί τίποτε, εμφανιζόταν καθημερινά στο Δημαρχείο και «ασκούσε» τα καθήκοντά του, ενώ τη θέση του δημαρχεύοντος είχαν εκλέξει οι «δικοί του» τον πέμπτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του!

    Βέβαια αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου για την ένσταση κατά της εκλογής του καθώς και η ποινική διερεύνηση της ψευδούς δήλωσής του και η εκ νέου έκπτωσή του! Μέχρι να ολοκληρωθούν όμως οι δικαστικές διαδικασίες ο κ. Π. Χρονόπουλος θα συνεχίσει να είναι ο «άρχων» της πολύπαθης Ζαχάρως!

    Και το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ολιγωρεί και δεν λαμβάνει τα εκ του νόμου προβλεπόμενα μέτρα, αφού για τον εν λόγω εκτός από την έκπτωσή του για την περίοδο μέχρι το 2014, λόγω της αμετάκλητης καταδικαστικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας έπρεπε ήδη να έχει εκδώσει απόφαση για την έκπτωσή του και για τη νέα περίοδο 2014-2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως λες, η κατάσταση σήμερα είναι χειρότερη από την ορκωμοσία του 2010. Όμως το 2010 για ψύλλου πήδημα δεν ορκίστηκαν οι κκ Αλεξανδρόπουλος Μπούσμπουρας.
      Φέτος με την δραματική κατάσταση που περιγράφεις, ΓΙΑΤΙ ορκίστηκαν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Του κουτρούλι ο γάμος;
      Αραμπάς με τα καρούλια;
      Άσχετοι στις παγίδες;
      Σχετικοί με την ασχετοσύνη;
      .........................................
      ................................

      Διαγραφή
  11. ξερεις τί έμαθε όποιος καταλαβαίνει φιλαράκο; Το ότι είσαι πανίβλακας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ30 Αυγούστου 2014 στις 11:32 μ.μ.

      προς κύριον ΣΧΙΖΑ "λαθρεπιβάτη της Παντογνωσίας"

      ΕΝΤΑΥΘΑ, 30/8/2014,


      Εμείς οι παλαιότεροι,
      οι άνω των 65 ετών και γέννημα-θρέμμα Ζαχαραίοι, με κάποιες σπουδές (από Πανεπιστήμιο ή και μεταπτυχιακά, αλλά και απόφοιτοι του τέως εξατάξιου Γυμνασίου) και χωρίς σπουδές από βιβλία αλλά από το σχολείο της ζωής και της παραγωγής, έχουμε γνωρίσει πολλούς περαστικούς από τον τόπο μας.
      Τους περαστικούς, μερικούς του τιμήσαμε και κάποιους άλλους τους ...κοσμήσαμε.
      Και τα δύο μαζί δεν μπορούμε να τα κάνουμε, κάνουμε ή το ένα ή το άλλο.
      Ο κύριος Σχίζας πρέπει να διαλέξει αν επιθυμεί το πρώτο ή το δεύτερο.
      Έως τώρα δεν έχουμε καταλήξει όλοι μαζί για την κατάταξη του Σχίζα και γι αυτό κάποιοι τον τιμούν και κάποιοι άλλοι τον ...κοσμούν.
      Είμαστε όμως στα πρόθυρα της οριστικής απόφασης.
      Πρέπει να μας βοηθήσει και ο ίδιος, τι από τα δύο επιθυμεί.

      Η απόφασή μας θα γίνει αντιληπτή με την λήξη του Φθινοπώρου, ένα τρίμηνο προθεσμία είναι υπεραρκετό.

      Διατελώντας εν αναμονή

      Α.Αυτών

      Ο Δικηγόρος του διαβόλου.

      Διαγραφή

  12. 29/8/14Του δικηγόρου Γιάννη Κουμπιάδη
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ 13.00 ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
    Επιτρέψτε μου όμως, για τη σωστή ενημέρωση των αναγνωστών σας, να εκφράσω τις εξής σκέψεις μου:

    Όσο κι αν εμπεδώθηκε πλέον σ’ αυτούς που αναμείχθηκαν πιο ενεργά στην διαδικασία των ενστάσεων κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών 2014 ( διαδίκους , νομικούς παραστάτες , δημοσιογράφους κυρίως του δικαστικού ρεπορτάζ ) ότι οι δικαστές που δίκασαν όλες γενικά τις ενστάσεις , δηλαδή και τα 2 τμήματα , σε τριμελή σύνθεση, με διαφορετικούς εισηγητές για κάθε υπόθεση ( το μεν πρώτο δίκασε 5 μεμονωμένες ενστάσεις και το δεύτερο τμήμα δίκασε τις 2 ενστάσεις κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών του Δήμου Ρόδου και 1 του Δήμου Κάσου) , παρέμειναν «σφίγγα» και είναι όχι απλά απροσπέλαστοι , αλλά και ουσιαστικά εξαφανισμένοι καθ΄όλο το διαρρεύσαν διάστημα από την εκδίκαση των ενστάσεων . Αυτό δεν σημαίνει ότι οι δικαστές βρίσκονται σε διακοπές ή κάτω από τη ραστώνη του Αυγούστου και τούτο διότι όλοι σχεδόν είναι εισηγητές σε κάποια από τις ενστάσεις που δικάστηκαν και σ ΄ όσους ασχολήθηκαν με εκλογικές διαδικασίες γνωρίζουν ότι έχουν ιδιαιτερότητες και απαιτούν περισσότερο χρόνο και μόχθο , τόσο για το δικηγόρο που θα συντάξει το δικόγραφο των ενστάσεων και στη συνέχεια τα υπομνήματα , άλλα και για τον Εισηγητή δικαστή που αναλαμβάνει το κύριο βάρος της μελέτης του φακέλου και της πρώτης και ουσιαστικής διάγνωσης του αποτελέσματος της δίκης , το οποίο εισηγείται και αποτελεί το αντικείμενο διάσκεψης του δικαστηρίου με τη τριμελή του σύνθεση , για την έκδοση της οριστικής του απόφασης .
    Προσωπικά από την πείρα μου για μακρό χρόνο στις εκλογικές διαδικασίες δεν ενθυμούμαι πάντως να έχει υπερβεί η έκδοση της απευθείας οριστικής απόφασης το διπλάσιο χρόνο της οριζομένης από το νόμο προθεσμίας , δηλαδή εν προκειμένω του 20ημέρου, που έληξε την 04-08-2014 .
    Επομένως, κατά τη συνήθη πορεία των πραγμάτων η τρέχουσα εβδομάδα , αρχής γενομένης από σήμερα είναι καθοριστική , για την έκδοση των αποφάσεων επί των ενστάσεων κατά του κύρους των εκλογών, λαμβανομένου δε υπόψη ότι η τελευταία απόφαση που θα εκδοθεί κατά σειράν δημοσιεύσεως είναι υποχρεωμένη να κάμει και την νέα ανακήρυξη των εκλεγμένων με βάση τα δεδομένα όλων των αποφάσεων που θα προηγηθούν σε δημοσίευση.
    Ο εισηγητής, είθισται , να παραδίδει τη δικογραφία στη Γραμματεία του Δικαστηρίου με την απόφαση προς δημοσίευση σε σχέδιο ή και καθαρογραμμένη. Πάντως, σήμερα μέχρι τώρα 13.00 δεν δημοσιεύτηκε καμιά απόφαση.
    Βέβαια όλοι περιμένουν από τις αποφάσεις να λύσουν τα θέματα τα οποία αποτελούν και τους ισχυρισμούς των ενισταμένων και τους λόγους των ενστάσεων και κυρίως από τις 2 ενστάσεις που στρέφονται κατά του κύρους των εκλογών. Όμως, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ουσιαστική βασιμότητα ή μη των λόγων των ενστάσεων , δηλαδή αυτό που λέμε εμείς οι νομικοί το ουσία βάσιμο των λόγων των ενστάσεων , είναι το τελευταίο και φυσικά το πιο ουσιαστικό που εξετάζει το δικαστήριο, διότι κατά τη δικονομική τάξη προηγείται , της εξέτασης της ουσιαστικής βασιμότητας μιας ένστασης , η εξέταση της τήρησης ή μη των διαδικαστικών προυποθέσεων της δίκης και άλλων βασικών θεμάτων , τα οποία κυρίως είναι τα έξής : α) το εμπρόθεσμο β) το παραδεκτό γ)το ορισμένο και δ) το νόμιμο της καθεμιάς ένστασης ξεχωριστά . Εστω και σ’ ένα από τα παραπάνω κατά σειράν εξεταζόμενο να «σκοντάψει» μια ένσταση , αυτή απορρίπτεται αμέσως , δηλαδή υπάρχει περίπτωση να απορριφθεί μια ένσταση , χωρίς τελικά να εξετασθεί η ουσία της διαφοράς , αν δεν έχει δομηθεί σωστά το δικόγραφο , καθώς επίσης μπορεί το δικαστήριο για τους λόγους που κυριαρχικά θα κρίνει αυτό ακόμη και να αναβάλει για να συμπληρωθούν τυπικά ή ουσιαστικά θέματα που ήθελε θέσει το δικαστήριο.
    Η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου είναι ανέκκλητη και εφόσον γίνει δεκτή μια ένσταση είναι άμεσα εκτελεστή , αλλά επιτρέπεται κατ΄αυτής η άσκηση αναίρεσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας , πλην όμως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να ανασταλεί η εκτέλεσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προθεσμία δεν είναι εικοσαήμερο μετά την εκδίκαση!!!
      Είναι: ΚΑΙ είκοσι μέρες από τον επόμενο μήνα, αφού εξαντληθεί ο μήνας στον οποίο εκδικάσθηκε η υπόθεση.

      Διαγραφή
  13. κοκορα σε λιγο θα τρεχεις και δε θα φτανεις... οταν θα βγει η αποφαση θα πας σπιτι σου και συ

    και ο δικο σου... θα φας πολλα σκαμπιλια ανοητε....εισαι γνωστος συκοφαντης και παιζεις με τη φωτια... θα καουν τα αρχιδια σου κοκορα... καλη τυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κοκορας εχει προσφερει πολλα στη περιοχη μας!!! Ηλθε να σωσει τον τοπο του και το

      εχει πετυχει... Γελαμαι με οσα γραφει και αποφευγουμε τη καταθλιψη!!! Ποιος εισαι εσυ που

      θα καψεις τα αρχιδια του κοκορα....Μη φοβασαι κοκορα ειμαστε μαζι σου! Την αλλη

      πενταετια θα εισαι εσυ Δημαρχος... Αυτη θα ειναι ο γιατρος και ελπιζουμε να σε βοηθησει


      με καταληλα φαρμακα για να μη κανεις το Δημαρχο στο Δαφνι....

      Διαγραφή
    2. ..."όταν θα βγει η απόφαση..."

      ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ;
      Εκείνη που θα έβγαινε στις 20 Ιουλίου; Εκείνη που θα έβγαινε στο τέλος Ιουλίου; Εκείνη στην πρώτη βδομάδα του Αυγούστου; Στις 10/8; Στις 14/8; Στις 18/8; Στις 25/8; Στις 28/8;
      Ίσως έχω ξεχάσει κι άλλες προβλέψεις.

      Από αυτά και μόνο μπορεί να καταλάβουν ακόμη και τα μικρά παιδιά πως δεν είχατε ούτε θα αποκτήσετε ποτέ σοβαρότητα (με τέτοια μυαλά).

      Άρχισες όμως να βάζεις λίγο μυαλό!
      Σταμάτησες ή σταματήσατε το κολπάκι με τις ημερομηνίες κι αρχίσατε το άλλο "...όταν βγει η απόφαση"

      Αφήστε την υπόθεση σε εκείνους που την ανέλαβαν. Ασχοληθείτε με την περιοχή κι όχι με την ...χειρομαντεία.

      Διαγραφή
  14. Αρθρο 259. Εξουσία του δικαστηρίου - Απόφαση

    Εκτύπωση
    Υπηρεσία μόνο για συνδρομητές
    Εκτύπωση με σχόλια
    Υπηρεσία μόνο για συνδρομητές

    Προσθήκη άρθρου στην βιβλιοθήκη σας ♦ Αιτιολογική ♦

    1. Αν το δικαστήριο διαπιστώσει παράβαση του νόμου ή ουσιαστικές πλημμέλειες: α) κατά τη διεξαγωγή της εκλογής, ή β) κατά την ανακήρυξη των συνδυασμών των υποψηφίων που έχουν δηλωθεί, ή γ) κατά την ανακήρυξη των επιτυχόντων και επιλαχόντων συνδυασμών, καθώς και των υποψηφίων κάθε συνδυασμού που εκλέγονται ως τακτικοί ή αναπληρωματικοί, ακυρώνει ή τροποποιεί, κατά περίπτωση, την πράξη με την οποία εξάγεται το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εκλογής ή την πράξη με την οποία γίνεται η σχετική ανακήρυξη. Στην ακύρωση της πράξης προβαίνει το δικαστήριο μόνο αν η νομική ή ουσιαστική πλημμέλεια αυτή είναι δυνατόν να ασκήσει επιρροή στο συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα. Η ακύρωση μπορεί να αφορά ολόκληρη την εκλογή ή μόνο την αρχική ή μόνο την επαναληπτική εκλογή, στα εκλογικά τμήματα τα οποία αφορά το αντικείμενο της ένστασης.
    Προσθήκη ετικέτας ♦ Προσθήκη παραγράφου στην βιβλιοθήκη σας ♦ Η παράγραφος όπως ίσχυε σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο ♦ Προβολή/Προσθήκη σημείωσης

    2. Αν, ειδικότερα, το δικαστήριο, κατά την εκδίκαση της ένστασης που στρέφεται κατά της πράξης με την οποία εξάγεται το αποτέλεσμα της εκλογής, διαπιστώσει ότι οι αναφερόμενοι σε αυτήν δεν είχαν τα νόμιμα προσόντα ή ότι συνέτρεχε σε αυτούς νόμιμο κώλυμα για την εκλογή τους, ακυρώνει, ως προς τούτους, τη σχετική πράξη και ορίζει, ως εκλεγόμενους, τους επόμενους κατά τη σειρά των ψήφων προτίμησης υποψηφίους. Ενώ, αν διαπιστώσει εσφαλμένη αρίθμηση των ψήφων, καθορίζει, βάσει των έγκυρων ψήφων και της ορθής αρίθμησής τους, εκείνους που εκλέγονται.
    Προσθήκη ετικέτας ♦ Προσθήκη παραγράφου στην βιβλιοθήκη σας ♦ Η παράγραφος όπως ίσχυε σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο ♦ Προβολή/Προσθήκη σημείωσης

    3. Μετά την έκδοση όλων των οριστικών αποφάσεων που αφορούν τον κάθε οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης και εν όψει του εκλογικού αποτελέσματος του συγκεκριμένου οργανισμού, όπως διαμορφώνεται με τις αποφάσεις αυτές, το δικαστήριο ανακηρύσσει τον επιτυχόντα και τους επιλαχόντες συνδυασμούς, καθώς και τους υποψηφίους που εκλέγονται ως τακτικοί ή αναπληρωματικοί, σύμφωνα με τους σταυρούς προτίμησης.
    Προσθήκη ετικέτας ♦ Προσθήκη παραγράφου στην βιβλιοθήκη σας ♦ Η παράγραφος όπως ίσχυε σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο ♦ Προβολή/Προσθήκη σημείωσης

    4. Στην περίπτωση της παρ. 4 του άρθρου 248, αν κριθεί βάσιμη η ένσταση, το δικαστήριο διαπιστώνει την έλλειψη προσόντων ή το κώλυμα εκλογιμότητας στο συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο και εκπίπτει αυτοδικαίως από το σχετικό αξίωμα.
    Προσθήκη ετικέτας ♦ Προσθήκη παραγράφου στην βιβλιοθήκη σας ♦ Η παράγραφος όπως ίσχυε σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο ♦ Προβολή/Προσθήκη σημείωσης

    5. Οι οριστικές αποφάσεις του δικαστηρίου πρέπει να δημοσιεύονται το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από την τελευταία συζήτηση.
    Προσθήκη ετικέτας ♦ Προσθήκη παραγράφου στην βιβλιοθήκη σας ♦ Η παράγραφος όπως ίσχυε σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο ♦ Προβολή/Προσθήκη σημείωσης

    6. Οι οριστικές αποφάσεις, με τις οποίες γίνεται ολικώς ή μερικώς δεκτή η ένσταση, ισχύουν έναντι όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε ΣΥΝΤΡΟΦΕ

    Διάβασα με προσοχή το σχόλιο σου από 1/9/2014 με τίτλο: ('Άρθρο 259. Εξουσία του δικαστηρίου - Απόφαση Υπηρεσία μόνο για συνδρομητές)

    Σήμερα ο μήνας έχει 4 και νομίζω πως αυτά που έγραψες έχουν μόνο εγκυκλοπαιδική αξία και όχι υποχρεωτική εφαρμογή για κάθε νόσο και για κάθε περίπτωση.
    Δηλαδή αν μια υπόθεση διαφέρει έστω για λίγο από κάποια άλλη, νομίζω πως δεν εφαρμόζεται η ίδια συνταγή που μας ανέφερες. Πχ στην ιατρική για να αντιμετωπίσεις μια ίωση που είναι ίδια σε πλήθος ασθενών, δεν δίνεις σε όλους τα ίδια χάπια. Σε μερικούς μάλιστα για να τους προστατεύσεις από ενδεχόμενη γαστρορραγία, τους δίνεις προληπτικά κι ένα χάπι για το στομάχι.
    Αν τύχει και διαβάσουν οι δικαστές τις υποδείξεις σου, νομίζω πως θα θυμώσουν γιατί είναι σαν να τους λες πως πρέπει να κάνουν αυτό που δημοσιεύεις εσύ. Μάλλον κάνεις λάθος και στην υπόδειξη και στην επιθυμία.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. λοιπον μαγκες οι παραστασεις του χεζα οπου να ναι φτανουν στο τελος.Ας παμε και την Κυριακη που εχει πρωινη να τον απολαυσουμε και να τον καταχηροκροτησουμε να ρουφηξουμε σαν σφουγγαρι ολες αυτες της κουβεντες που θα μας πει και να κανουμε τον σταυρο μας που ειχαμε τετοιον ανθρωπο στη ΖΑΧΑΡΩ ολα αυτα τα χρονια και μας εκανε ανθρωπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λοιπόν μάγκες!!!
      Την Κυριακή θα συμπληρώσει μια εβδομάδα Δήμαρχος!!!
      Αυτό μας είναι αρκετό!!!
      Έγινε και Δήμαρχος που λέγατε πως δεν θα γίνει!!!
      Η θητεία της μιας εβδομάδας είναι περισσότερη από την 5ετία!!
      Είναι μια αιωνιότητα!!!
      Σε αυτή τη θητεία πρέπει να αυξήθηκαν όλα τα χάπια πάνω από 500%
      Εσύ ξεπέρασες κάθε όριο!!!
      Λάλησες!!!

      Διαγραφή
    2. Οτι χειρότερο για αυτόν.Να είναι μια βδομάδα δήμαρχος και μετά πάπαλα.Εγω θα προτιμούσα να μην γινόμουν από την αρχή δήμαρχος.Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ρεζιλίκι να παριστάνεις τον Δήμαρχο και μετά να σε περιγελούν, όλος ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος.Η μήπως περιμένει ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν θα τον αγγίξει καθόλου αυτόν?
      Φαντάζεσαι τι θα γράφουν στο ιντερνετ? Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.
      Εγώ πάντως αν τον είχα ψηφίσει και γραφανε τέτοια στο ίντερνετ η στις εφημερίδες όχι μόνο χάπια σαν μπιφτέκια θα έπαιρνα αλλά θα είχα αυτοκτονήσει από ντροπή γιατί έχω τσίπα.
      Αλλά εσείς δεν έχετε πρόβλημα γιατί με την αναισθησία που σας δέρνει ποιος έχασε την τσίπα και την ντροπή του για να την βρείτε εσείς.χαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. ;Ase to paramithi re Laki. Legate den tha ginei. Egine omos. Afto mas arkei. Esto mia mera. egine. egine. egine kai einai. Tora einai. De mas niazi meta.
      hrhrhrhrhrhrhrhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      rohalise ligo.

      Διαγραφή
  17. Χαπια χαπια χαπια φαγατε το κωλο σας πια...αλλα τι λεω εαν δεν γραψετε κι αυτα σας βλεπω με κομενους ορχεις ανθρωπακια . Μπροστα στο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ το Μικροπρεπη κοτες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Aleksandropoulakia elate gia ena trgoudaki/ magises ferte votanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............... .........................................................................
    ton pono mou na gianoooooooooooooooooo......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή