Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Μεγάλη μπουκιά φάγε αλλά μεγάλη κουβέντα μη λες


Όταν οι δημοσίως παρανομούντες, επικαλούνται τη νομιμότητα!

Τη φράση που ακολουθεί (με μπλε γράμματα) την έγραψε ο κύριος Θοδωρής από το Γιαννιτσοχώρι, με τα κόκκινα παπούτσια, που κάνει παράνομη αφισοκόλληση:

"Μακάρι να έχουμε όλοι οι πολίτες τέτοιο επίμονο σθένος για τη νομιμότητα και τη Δημοκρατία".
   
Ευτυχώς κύριε Θοδωρή που δεν έχουν όλοι οι πολίτες "τέτοιο επίμονο σθένος" για να γράφουν τη δημοκρατία και τη νομιμότητα στα κόκκινα παπούτσια τους, όπως εσύ και μερικοί από εκείνους που υπερασπίζεσαι.
Με πόνο ψυχής απαντάμε στα γραπτά σου, αλλά η υπομονή έχει και όρια. Αφού όμως μιλάμε για γραπτά, ας πούμε και δυο-τρεις κουβέντες ακόμη.
Προ πενταετίας είχες γράψει και είχες εκδώσει κάποιο βιβλίο. Θα θέλαμε να διαβάσουμε, από δικά σου πάλι γραπτά, για την εκτύπωση του βιβλίου, πώς έγινε; Με δικά σου έξοδα ή όχι;
Έγραψες και ξανάγραψες για κουκούλες και κουκουλοφόρους και εννοείς το Blog: kokoraszaharos (Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ). Όμως έπρεπε να γνωρίζεις και να ενημερώσεις μερικούς αφελείς που φαντάζονται ότι κολυμπούν στη νομιμότητα, πως όλα τα Blog έχουν ταυτότητα. Ονόματα στα Blog δημοσιεύουν συνήθως τα άτομα που έχουν μανία αυτοπροβολής ή κάποιο παρεμφερές κόμπλεξ. Όποιος νομίζει πως θίγεται από δικό μας δημοσίευμα και θέλει να προσφύγει στη δικαιοσύνη, θα του δώσουμε τα στοιχεία του υπεύθυνου για το νόμο ή του συντάκτη της δημοσίευσης που τον αφορά. Προς τούτο, έχουμε ειδικό παράθυρο επικοινωνίας, αλλά και ελεύθερα όλα τα σχόλια ...και όχι την απαγορευτική "δημοκρατία του Στάλιν" της γνωστής σου "γωνιάς".
- Αντιθέτως, κουκούλα προσπάθησαν να  φορέσουν εκείνοι που εκτύπωσαν ένα ανυπόγραφο έντυπο σε 5.000 τεμάχια προεκλογικά, "φουλ συκοφαντικό", αλλά άφησαν τα ίχνη τους παντού.
Κύριε Θοδωρή, πριν γράψουμε το θέμα περί "Ιδρύματος Υποτροφιών Κρέσπη" είχαμε όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν όσα γράψαμε χωρίς συκοφαντίες, ούτε στη διατύπωση, ούτε στην ουσία. Για όσα δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζουμε, ρωτήσαμε εμμέσως ή ευθέως αλλά απάντηση δεν πήραμε ακόμη.
Οι απαντήσεις που μάθαμε από τη "γωνιά σου" έμοιαζαν περισσότερο με κακαρίσματα και ουδόλως με το "μούγκρισμα του Μινώταυρου", μέσα από τον Λαβύρινθο.  
Χάριν συντομίας, προς το παρόν θα ασχοληθούμε μόνο με το πρώτο από τα "πραγματικά στοιχεία" που εσύ επικαλείσαι.
΄.........
"1) Ο Μπάμπης έχει αποχωρήσει από το ίδρυμα εδώ και χρόνια".
Πότε αποχώρησε; Ποια χρονιά; Σε ποιον παρέδωσε κατά την αποχώρηση; Γιατί δεν αποχώρησε το 2006, που δεν εκλέχθηκε πρόεδρος στους Σχίνους; Γιατί δεν υπάκουσε στο σχετικό εξώδικο; Γιατί δεν έπραξε το μόνο νόμιμο επί επτά ολόκληρα χρόνια και έως σήμερα; Ποια είναι ΕΔΩ η νομιμότητα; Πού υπάρχει ΕΔΩ Δημοκρατία;
Ας απαντήσει κάποιος τουλάχιστον σε αυτά και ...ύστερα συζητάμε για την ουσία της δημοκρατίας και για το σεβασμό στη νομιμότητα.
Τέλος τα περί "ατεκμηρίωτης ένστασης" σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ, αν δεν την κατέθεσε ο Πανταζής, έπραξε κατά τη γνώμη μας μεγάλο σφάλμα και είναι εύκολο να αποδειχθεί.
Για το πείσμα και το πλήθος των ενστάσεων οφείλουμε να πούμε μόνο εκείνο που εισπράττουμε από την κοινωνία της Ζαχάρως και μη. Θλίψη και οργή!
Συμπέρασμα: Το ινάτι βγάζει μάτι.
 Επανάληψη εκλογών με δύο ψηφοδέλτια δείχνουν Δήμαρχο Γιαννόπουλο.
  


               




9 σχόλια:

  1. Μόνο που αποχώρησε παίρνοντας μαζί του το ίδρυμα
    όπως τα προσωπικά του είδη
    ΓΛΑΥΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε μου κοκορα.Πλακα τωρα θα εχει να μας πει ο ¨"κοκκινοσκουφίτσας"οτι εξεδωσε το βιβλιο με δικα του εξοδα!!!!εκει είναι που θα γελασουν όλα τα κοκορια μαζι!!!!αυτό το blog επρεπε να ειχε γινει πολλα χρονια πριν για να σταματησει η κοκκινοσκουφιτσα να γραφει και να βριζει οποιον και οποτε θελει..για να δουμε τωρα τι θα κανει ο "κρεμαστρας"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοκορα δεν βρισκεται καποιος να στειλει την φωτο αυτή με ένα συντομο κειμενο στα κεντρικα γραφεια του συνασπισμου,μαζι με ότι εκπρόσωπος του συνασπισμου είναι ο κος ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,για την ζαχαρω,να δουμε τι θα απαντησουν?δεν νομιζω να γνωριζουν στον συνασπισμο ότι οι εκλεκτοι τους είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτες (ο αβραμοπουλος ηταν και υποψηφιος αλλωστε),αυτου που εκπροσωπεί την νεα δημοκρατια και την πασοκοελια,(αλεξανδροπουλος κωστας),τους μισητους δηλαδή αντιπαλους του.αν δεχτουν σαν αντιπροσωπους αυτους να ξερουμε και εμεις οι απλοι πολιτες να μην ψηφισουμε ποτε συνασπισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμπέρασμα: Το ινάτι βγάζει μάτι.
    Επανάληψη εκλογών με δύο ψηφοδέλτια δείχνουν Δήμαρχο Γιαννόπουλο.

    Eίσαι σίγουρος για το παραπάνω που έγραψες?
    Επανάληψη εκλογών με δύο συνδυασμούς σημαίνει ότι ο τρίτος συνδυασμός είναι νεκρός.Και οι νεκροί δεν μιλάνε.Πόσο μάλλον οι νεκροί που αυτοκτόνησαν από μια μαλακία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να τρέχεις μόνος σου και να χάνεις

      Διαγραφή
  5. Τα "κόκκινα παπούτσια" δεν μπορούν να απαντήσουν σε τίποτα και το πάνε γύρο-γύρο, μήπως ξεχάσουμε την υπόθεση με το βιβλίο. Αφήστε το παιδί να ηρεμήσει από το σοκ μερικές ημέρες.
    Ας του πει όμως κάποιος που να τον γνωρίζει πως η φράση " ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ..." λέγετε μόνο από τους γύρω μας για να έχει κύρος και όχι από τον εαυτό μας. Ο καθένας μας ευλογεί τα γένια του όπως θέλει, σημασία έχει η γνώμη των άλλων και όχι αυτό που νομίζουμε εμείς για τον εαυτό μας. Π.χ. Τα δικαστήρια αφήνουν τους κατηγορούμενους να λένε ό,τι θέλουν, αλλά οι δικαστές παίρνουν υπόψιν τους όσα ακούν σαν αληθινά, από τις δηλώσεις του κατηγορούμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναζητήστε στο διαδίκτυο τους πιο κάτω συνδυασμούς λέξεων 1. Διαπλοκή ΚΕΕΛΠΝΟ, 2. Σκάνδαλα ΚΕΕΛΠΝΟ. Σημειώστε τον αριθμό με το πλήθος των αποτελεσμάτων και ύστερα διαβάστε πέντε - έξι από την κάθε μια αναζήτηση που κάνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.stougiannidis.gr/hypoglossal/32_kokoras_kota.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ονομα σας που ειναι ρε λαμογια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή